Galuega ma ituaiga o pulou olive suauu

O le pulou o le suauu olive o se vaega taua o le fagu suauu olive ma ua mamanuina e puipuia ai le lelei o le suauu olive ma faʻalauteleina lona ola. O nisi nei o faʻamatalaga i pulou suauu olive:

Galuega

Fa'amaufa'ailogaina: O le galuega autu a le pulou olive o le tu'uina atu lea o se fa'amaufa'ailoga lelei e puipuia ai le ea, susu ma mea leaga mai le ulu atu i totonu o le fagu e fa'atumauina ai le fou o le suāu'u olive.

Anti-Drip Design: O le tele o tapuni suauu olive o loʻo faʻaalia ai se mamanu anti-drip, faʻamautinoa o le a leai se masaa pe faʻafefe pe a sasaa le suauu, faʻafaigofie ona faʻaoga.

Galuega e tetee atu ai i le pepelo: O nisi tapuni fagu suau'u olive pito i luga o lo'o i ai galuega e tetee atu ai i le pepelo e fa'amautinoa ai e fa'atau e tagata fa'atau oloa moni.

Tioe

Fa'amau fa'amau: O le fa'ato'a masani lea o le suau'u olive, e faigofie ona tatala ma tapuni ma lelei fa'amaufa'ailoga.

Ufi fa'apopole: O lenei tapuni e oso a'e i luga se tama'i avanoa e sasaa ai le suāu'u pe a oomi, ma e mafai ona toe oomi i tua pe a uma ona fa'aoga e fa'amaumau ai se fa'amaufa'ailoga.

Ipu fau: O nisi tapuni fagu suauu olive ua mamanuina ma se siu e faafaigofie ai le pulea o le faaaogaina, aemaise lava mo salati ma ipu e manaomia ai le fua sa'o.

图片1


Taimi meli: Me-16-2024