O lo'o iai le lumana'i - fa'asologa i le lumana'i o tapuni fagu fa'ameamea

Mo le tele o pisinisi, pe o mea e manaʻomia i aso uma, oloa gaosi oloa poʻo sapalai faʻafomaʻi, o pusa fagu e masani lava ona avea ma vaega taua o le afifiina o oloa. E tusa ai ma le Freedonia Consulting, o le manaoga i le lalolagi atoa mo pusa fagu palasitika o le a tupu i le fua faatatau faaletausaga o le 4.1% i le 2021. O le mea lea, mo kamupani faʻapipiʻi tui, o faʻasologa autu e fa i le lumanaʻi o le gaosiga o fagu fagu i le maketi o fagu e agavaa lo tatou gauai atu

1. Fa'ailoga fagu fa'ailoga fou e fa'aleleia ai foliga fa'ailoga

I aso nei, e-fefaʻatauaʻiga o loʻo faʻatupulaia faʻalavelave. Ina ia tulaga ese i luga o ala o faasalalauga faaleagafesootai ma luga o luga ole laiga faʻatauga, ua faʻaaogaina e le au faʻailoga tetele ni faʻataʻitaʻiga fagu fagu e avea o se vaega taua o le faʻapipiʻiina o faʻailoga. E masani fo'i ona fa'aogaina e le au faufau fa'amau lanu lanu ma fa'alavelave lavelave e fa'aleleia atili ai le poto masani o tagata fa'aoga ma maua ai le fiafia o tagata fa'atau.

2. Leak-proof faʻamaufaʻailoga mamanu faʻaleleia le saogalemu logistics

I le vaitau o le e-commerce, o le tufatufaina atu o oloa ua suia mai faleoloa masani faʻatau atu i le tele o faʻatauga i luga ole laiga. Ua suia fo'i le faiga o fa'atauga, mai le felauaiga o uta tetele fa'apitoa i faleoloa fa'apitoa i le tu'uina atu o oloa laiti i le fale. O le mea lea, i le faaopoopo atu i le matagofie o le mamanu o le pulou fagu, e tatau foi ona mafaufau i le galuega puipuia o le oloa i le taimi o le tuʻuina atu, aemaise lava le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga.

3. Faʻaauau le mama ma le saogalemu mamanu

I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia atili le faʻalauiloaina o le siosiomaga o tagata faʻatau, ma o loʻo faʻateleina le manaʻoga mo afifiina gafataulimaina ma le siosiomaga. O le mamanu mama o fagu fagu e mafai ona faʻaititia le aofaʻi o palasitika faʻaaogaina, lea e ogatasi ma le lanu meamata i tausaga talu ai nei. Mo atinaʻe, faʻapipiʻi tui mama e manaʻomia ai mea laiti, lea e mafai ona faʻaititia lelei le tau o mea mata. Faatasi ai ma manuia uma tau tamaoaiga ma agafesootai, mamanu mama ua avea ma itu o le faʻaauauina o le faʻafouina o fagu faʻapipiʻi pusa o ituaiga tetele i tausaga talu ai nei. Ae ui i lea, o le faʻaauau pea o le mamanu mama e aumaia ai foʻi ni luʻitau fou, e pei o le faʻamautinoa e le afaina le faʻatinoga o le faʻapipiʻiina o fagu fagu aʻo faʻaititia le mamafa o tapuni fagu, pe faʻaleleia atili.

4. Sailiiliga maualuga tau fa'atinoga o oloa

E fa'afefea ona fa'aitiitia le tau o se oloa e tasi o se autu e fa'avavau mo kamupani fa'apipi'i fagu. O le faʻaaogaina o faiga fou e faʻaleleia atili ai le gaosiga o le gaosiga, faʻamautinoa le mautu ma le tumau o le gaosiga o gaosiga, ma faʻaitiitia le otaota e mafua mai i mea leaga i le gaosiga o fesoʻotaʻiga taua uma i le faʻatonutonuina o tau i le gaosiga o fagu.


Taimi meli: Sep-09-2024