Auala o le gaosiga o le PVC Cap

1. O mea mata mo le gaosiga o le pulou paʻu o le PVC coiled mea, lea e masani ona faʻaulufale mai i fafo.O nei mea mata ua vaevaeina i le paʻepaʻe, efuefu, manino, matte ma isi faʻamatalaga eseese.
2. A maeʻa ona lolomi lanu ma mamanu, o le PVC mea taʻavale e tipi i ni vaega laiti ma auina atu i se isi faleaoga.A uma ona oomi le vevela maualuga, e avea ma mea e masani ona tatou vaʻaia.
4. E lua ni pu laiti i le pito i luga o pulou paʻu taʻitasi, o le faʻaumatiaina lea o le ea i totonu o le pulou pe a faʻapipiʻi le fagu uaina, ina ia mafai ai ona faʻalelei lima le pulou paʻu i luga o le fagu uaina.
5. Afai e te manaʻo e maua ni pulou paʻu faʻamamaina atili, faʻaaoga se laina gaosiga semi-autometi, lea e faʻaaogaina faʻapitoa e gaosia ai pulou paʻu maualuga.O nei pulou pa'u e tatau ona oomi fa'atusa ta'itasi i le maualuga o le vevela pe a uma le fa'agasologa o le teuteu ma le fa'au'uina.
6. O le ufiufi pito i luga e faia i se ituaiga kelu, lea e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le PVC pe a uma ona faʻamafanafana.O le faagasologa e aofia ai: concave convex lomitusi, bulging, bronzing ma lomitusi.
7. I le taimi nei, o le gaosiga o pulou palasitika o loʻo pulea pea e PVC palasitika pulou.Ae ui i lea, ona o le tele o aʻafiaga o le siosiomaga i luga o pusa palasitika PVC (lea o le a faʻaitiitia i le taimi o felauaiga i le taumafanafana), o le maketi i le lumanaʻi o le alumini palasitika pulou.


Taimi meli: Iul-17-2023